counter

free counters

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Παλια συνταγη για λυση σημερινων προβληματων


Ειναι γεγονος οτι η χωρα αντιμετωπιζει πιεσεις πρωτογνωρες και κινδυνους που απειλουν την ιδια την υπαρξη της . Περα απο την οικονομικη κριση, υπαρχουν και τα προβληματα λαθρομεταναστευσης, εγκληματικοτητας και πιεσεων απο " φιλους και συμμαχους" ωστε να προσαρμοσθουμε στην νεα ταξη πραγματων, εστω και αν χρειασθει να απεμπολησουμε κομματι της εθνικης μας κυριαρχιας ( οπως ειπαν και διακεκριμενοι πολιτικοι μας)
Σημερα μιλουμε για 1.8 εκατομμυρια μεταναστες στην Ελλαδα, εκ των οποιων 600.000 νομιμοι. Τα προβληματα που δημιουργουνται απο αυτο το γεγονος ειναι γνωστα και δεν χρειαζονται περαιτερω αναλυσης.
Μιλουμε επισης για τις αναγκες και προτεραιοτητες των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ που συνοψιζονται στο δογμα " οποιος δεν συμπαρατασεται μαζι μας ειναι εναντιον μας". Σε απλα ελληνικα, στειλτε στρατο οπου τον χρειαζομαστε για να σας ανταμειψουμε αναλογως η τουλαχιστον να μη σας δημιουργησουμε προβληματα απο κει που δεν το περιμενετε.
Οι φιλοι μας οι Γαλλοι πριν 180 χρονια ιδρυσαν την Λεγεωνα των Ξενων . Ο σκοπος της ηταν : Η απομακρυνση των ταραχοποιων στοιχειων απο την κοινωνια και η απασχοληση τους στην καταπολεμηση των εχθρων της Γαλλιας.
Ανθρωποι καθε εθνικοτητας , νομιμοι η παρανομοι, με τα πραγματικα τους ονοματα η με ψευδωνυμα , περασαν απο την Λεγεωνα που παντα επαιρνε μερος στις δυσκολοτερες πολεμικες εμπλοκες.
Πληροφοριες για την Λεγεωνα εχει αρκετες η wikipedia.
Η αποκτηση Γαλλικης ιθαγενειας απο επιζησαντες Λεγεωναριους γινοταν μετα απο το περας 5ετους θητειας.
Με τις σημερινες συνθηκες θα μπορουσαμε να συνεισφερουμε στις επιχειρησεις των " συμμαχων " μας , ολοκληρα Σωματα Στρατου απαιτωντας βεβαια και αναλογη συμπεριφορα απεναντι στα εθνικα μας ζητηματα.
Το θεμα εχει πολλες ιδιαιτεροτητες και σιγουρα θα υπαρξει λογος και αντιλογος για το ποιος θα ηταν ο καταλληλος χειρισμος για ενα ζητημα που ισως "φρεναρει " τους επιδοξους μεταναστες και προσκομισει αντισταθμιστικα οφελη χωρις μεγαλο κοστος για την χωρα μας.

ΑΡΘΡΟ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ FACEBOOK: ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου