counter

free counters

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Βήμα θετικό, αλλά χρειάζονται νέες παρεμβάσεις.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, επεσήμανε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν πρέπει «να βγάζει εκτός ευθυνών τόσο το κυβερνητικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ όσο και τη δική του πρωτοφανή αναβλητικότητα επί τέσσερις μήνες».
«Δεν είναι ο καταλληλότερος», πρόσθεσε, «να μιλάει για «αξιοπιστία» και υπευθυνότητα. Ηταν ανεύθυνη η «καταστροφική» αντιπολίτευση που άσκησε το κόμμα του. Κι ήταν αναξιόπιστη η προεκλογική του δημαγωγία, όταν διακήρυσσε ότι «λεφτά υπάρχουν» κι έταζε στους πάντες τα πάντα...».
Ο κ. Σαμαράς, αφού επανέλαβε ότι «χωρίς μέτρα τόνωσης της αγοράς -και ανεξαρτήτως κοινοτικής στήριξης- η ύφεση που θα προκύψει θα είναι πολύ βαθιά και τα ελλείμματα δεν θα μειωθούν», πρόσθεσε: «Η περιστολή των ελλειμμάτων θέλει να είμαστε ακριβείς, όχι να τα βάζουμε όλα στο «κρεβάτι του Προκρούστη»».
Τέλος, σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Παπανδρέου περί εθνικής κυριαρχίας, σημείωσε: «Η ευκολία με την οποία ο πρωθυπουργός -λόγω επιτήρησης- ισχυρίζεται ότι «μας αφαιρείται ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας» δημιουργεί βαθύτατο προβληματισμό. Προφανώς, δεν αντιλαμβάνεται τη βαρύτητα και τις συνέπειες των λόγων του...».
ΠΗΓΗ : Εθνοςgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου