counter

free counters

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΙΠΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΕΣΒΗ (ΦΩΤΟ)


Χτες τα ξημερώματα διαπιστώθηκε ότι ότι το περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Πλωμαρίου, βρισκόταν έξω από ξενοδοχείου του Αγίου Ισιδώρου για την φύλαξη κάποιοι υψηλά ιστάμενου Τούρκου.
Χτες τα ξημερώματα 9 Ιουλίου μετά από πληροφορίες των συνεργατών μας από το plomarinews.gr διαπίστωσαν ότι το περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Πλωμαρίου, βρισκόταν έξω από ξενοδοχείου του Αγίου Ισιδώρου για την φύλαξη κάποιοι υψηλά ιστάμενου Τούρκου.

presvis-police-hotel
Όπως ήταν λογικό σε αρκετούς κατοίκους περιοχής, φάνηκε περίεργο το ότι κάποιες φορές υπάρχει ελλιπή αστυνόμευση λόγω ανεπαρκούς στελέχωσης του τμήματος και παρά ταύτα η αστυνομία αυτή τη μέρα φύλαγε κάποιον έστω και υψηλά ιστάμενο... Όλοι αναρρωτιόντουσαν ποιός είναι! 
Μέρος των πληροφοριών από το plomarinews επιβεβαιώθηκε. Τελικά ο υψηλά ιστάμενος ήταν ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, κ. Κερίμ Ουράς, ο οποίος αυτές τις μέρες επισκέφτηκε τη Λέσβο και βρέθηκε και στο Πλωμάρι.
Στις φωτό βλέπετε το περιπολικό τα μεσάνυχτα έξω από το ξενοδοχείο και τον Τούρκο πρέσβη σε συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου