counter

free counters

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Σύμφωνα με πληροφορίες του Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, δυνάμεις του αρμενικού Στρατού άνοιξαν πύρ κατά του Στρατού του Αζερμπαϊτζάν σε τρείς διαφορετικές περιοχές των συνόρων.







Σύμφωνα με πληροφορίες του Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, δυνάμεις του αρμενικού Στρατού άνοιξαν πύρ κατά του Στρατού του Αζερμπαϊτζάν σε τρείς διαφορετικές περιοχές των συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, δυνάμεις του αρμενικού Στρατού άνοιξαν πύρ κατά του Στρατού του Αζερμπαϊτζάν σε τρείς διαφορετικές περιοχές των συνόρων.

Στο πρώτο επεισόδιο οι αρμενικές δυνάμεις έβαλαν από το χωριό Berdavan στην περιοχή Noyanberyan εναντίον των αζέρικων δυνάμεων οι οποίες στάθμευαν στο χωριό Kamarli στην περιοχή Gazakh. Στο δεύτερο περιστατικό οι αρμενικές δυνάμεις έβαλαν κατά των αζερικών στο χωριό Tapgaragoyunlu στην περιοχή Goranboy.
Στην τρίτη επίθεση οι αρμενικές δυνάμεις έπληξαν με πυρά τις αζερικές θέσεις στην περιοχή Gazakh από τις θέσεις τους στο χωριό Ashagi Abdurahmanli κοντά στην πόλη Fizuli από τον θύλακα του Nagorno Karabakh.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου