counter

free counters

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ιδρυση Εταιρείας Γεωπολιτικών ερευνών.


Οι αλλαγές και οι εξελίξεις που επηρεάζουν την ζωή ολων μας ειναι πρωτοφανείς. Ο καταιγιστικός ρυθμός τους μας αφήνει πολλες φορές αφωνους, μπερδεμένους, εξοργισμένους, μη γνωρίζοντας τι επιφυλλάσει το αυριο σε εμας, στα αγαπημένα μας πρόσωπα και σε ολα οσα απαρτίζουν τον κόσμο μας.


Ως ενεργοί πολίτες, ζητούμε την πληροφόρηση απο τις πηγές ενημέρωσης, που πλεον στην διαδικτυακή εποχη μας ειναι περισσότερες απο ποτε άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορια.

Ως ενημερωμένοι πολιτες ανταλλάσουμε τις πληροφορίες και τις απόψεις μας με τους φίλους και τους γνωστούς μας.

Η γνώση και οι πληροφορίες συνήθως δεν συνοδεύονται απο τεκμηριωμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβληματων , επιρροή των διαμορφώτών κοινής γνώμης και εξοδο απο την κρίση .

Στις 24 Μαιου του 2010 η Εταιρεία Γεωπολιτικών Ερευνών καταχωρήθηκε σε Εφορία και Πρωτοδικείο ως Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία, με σκοπό την ερεύνα και μελέτη γεωπολιτικών θεμάτων που αφορούν τον Ελληνισμό και την εκπαίδευση/ ενημέρωση των ενδιαφερομένων στην επιστήμη της γεωπολιτικής.

Στόχος ειναι η συνεισφορά ενεργών και ενδιαφερομένων πολιτών στην μελέτη και δημιουργία προτάσεων αντιμετώπισης των γεωπολιτικών και γεωοικονομικών προκλήσεων της εποχής μας.
 
Καταχωρήθηκε στα βιβλία του Πρωτοδικείου με γενικό αριθμό: 6706/2010.

3 σχόλια:

  1. καλημέρα, πως μπορεί καποίος να γινει μέλος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημητριος ν. λυκος5 Ιουνίου 2010 στις 12:09 μ.μ.

    ευχομαι οι προσπαθεια σας να καρποφορησει επ' αγαθω της Πατριδας μας κατ' αρχας και κυριως, και να μην γινετε στην συνεχεια σας αντικειμενο εκμεταλλευσης της νεας ταξης και φορεας των συμφεροντων του παγκοσμιου σιωνισμου και της παγκοσμιοποιησης. υπ' αυτην την εννοιαν και εχοντες κατα νουν οτι: "πασα επιστημη χωριζομενη αρετης πονηρια ου σοφια εστι" σας ευχομαι να προοδευετε χριστοπρεπως και ελληνοπρεπως για το κοινον καλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μελη θα χρειαστούμε ,οταν γινει κατι τέτοιο θα ενημερώσουμε αυτούς που εχουν την διάθεση να γίνου μελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή