counter

free counters

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ








Μετά από το παράρτημα του Κιουτσούκτσεκμετζέ του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD), αυτή την φορά ήταν ο πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας και τα μέλη του Δ.Σ. που υποδέχτηκαν στην Προύσα τον υπουργό Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου.
Στην συνεδρίαση του Δ.Σ που έγινε στα γραφεία εκεί και στην οποία μετείχε ο υπουργός Μουεζίνογλου, δήλωσε πως ¨Είμαι και εγώ μέλος της οικογένειας της Δυτικής Θράκης. Δεν γινόταν να έρθω στην Προύσα και να μην περάσω από εσάς, δηλαδή από το σπίτι μου¨.
Ο υπουργός Υγείας Μουεζίνογλου είπε πως παρακολουθεί από κοντά τα σχέδια που έχει πραγματοποιήσει ο BTTDD και είπε πως ¨Το παράρτημα Προύσας του BTTDD με την πληθώρα των δραστηριοτήτων και με τις μεγάλες διοργανώσεις που έχει τελέσει, πετυχαίνει να ακουστεί η φωνή του στην Άγκυρα και σε όλη την Τουρκία. Εσείς αποτελείτε τους ήρωες αυτής της υπόθεσης. Ελπίζω οι επιτυχίες σας να είναι μόνιμες¨.
Ο Μουεζίνογλου ανέφερε πως στο παράρτημα Προύσας του BTTDD, αισθάνεται σαν το σπίτι του και ότι ¨Αισθάνομαι περηφάνια όντας μαζί με τους Δυτικοθρακιώτες αδερφούς μου που άοκνα αγωνίζονται για χάρη της υπόθεσης της δυτικής Θράκης¨.
Ιστοσελίδα του BTTDD-Μετάφραση: TourkikaNea.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου