counter

free counters

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.



Το 5ο Κέντρο Κύριας Συντήρησης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, είναι το μοναδικό συγκρότημα στην Τουρκία που επισκευάζει, συντηρεί, εκσυγχρονίζει και τροποποιεί τα ελικόπτερα και τα εξαρτήματα τα οποία φέρουν, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.
Το Κέντρο, το οποίο έχει έδρα την Άγκυρα, κατετάγη στην 9η θέση παγκοσμίως, όσον αφορά την επισκευή του ελικοπτέρου και τη συντήρησή του και έχει πολύ υψηλά πρότυπα. Καταστραμμένα ελικόπτερα, ουσιαστικά, ξαναχτίσθηκαν, σχεδόν, από την αρχή.
Το Κέντρο παρέχει πολλά οφέλη, όπως η συντήρηση και η ανακαίνιση των ελικοπτέρων και των αεροσκαφών, με υπο-μονάδες τεχνικής βοήθειας, ανάλυσης καυσίμων, κατασκευής υλικών καθώς μεθόδους εξετάσεων για επιχειρήσεις.
Το Κέντρο καλύπτει επιφάνεια 242 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, από τα οποία τα 79 χιλιάδες τ. μ. είναι εσωτερικός χώρος, και είναι ο τόπος που οι εταιρείες της αμυντικής βιομηχανίας από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, παρακολουθούν με θαυμασμό.
Υπάρχουν περισσότεροι από 1.000 υπάλληλοι που εργάζονται στο κέντρο, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του στρατού και των μηχανικών και έχει τη δυνατότητα επισκευής ή συντήρησης 40 ελικοπτέρων συγχρόνως.
Το Κέντρο λειτουργεί περισσότερα από 60 χρόνια και συνεργάζεται με διάφορους κρατικούς οργανισμούς, οργανώσεις και επιχειρήσεις, εκτός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σε μια ποικιλία δράσεων.
Σήμερα, υπάρχουν 123 οργανισμοί και εταιρείες που το κέντρο παρέχει υπηρεσίες, στην πολιτική αεροπορία, σε 19 δημόσιες επιχειρήσεις και σε 104 οργανώσεις των πολιτών.
Επίσης, είναι ο μόνος εξουσιοδοτημένος παροχέας υπηρεσιών της αμερικανικής «Sikorsky Aircraft Corporation», σημειώνει το δημοσίευμα της Bugün.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου